söndag 30 augusti 2009

Jahapp, imorgon är det dags för mig att få mina nya hörapparater :D Jag har gått utan mina gamla nu i typ en och en halv vecka eller nåt. Rätt skönt att slippa dem, men det blir även skönt att kunna höra normalt igen. Sedan annars har det inte hänt något speciellt :) Eller jo, jag och Micke har äntligen införskaffat Super Mario Galaxy till Wii! Fick det för runt 300 kr på Tradera! Wooh! Det spelet äger verkligen! <3 Så mysigt och stämningsfullt :)

Hittade denna här bilden och tycker att det påminner mycket om Lucy, för hon har en sorts förkärlek för påsar och gillar också att sitta på dem, haha!

torsdag 27 augusti 2009

District 9

Igår var jag och Micke och tittade på förhandsvisningen till District 9! Och jag måste säga att det var verkligen inte som jag hade föreställt mig, dock är det inte negativt bara positivt! :) Jag förväntade mig egentligen inget speciellt, mest att det verkade som en cool rulle med aliens som bor i en slum bevakade av poliser. Den hanlade då om att dessa utomjordingarna kom till jorden, Johannesburg i Syd Afrika i deras moderskepp, och deras skepp slutade att funka p.g.a. nåt som föll av skeppet och ville inte funka mera. Så efter typ 3 månader flög millitär snubbar och poliser upp dit och bröt sig in och såg en massa aliens som var undernärda och förvirrade. Så då tog dem ner alla utomjordingarna till Johannesburg och lät dem bo i en slum. Mer säger jag inte haha :D Men ja, den var verkligen helt över förväntan, och handlingen var också helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Jag skulle gärna vilja se den igen, helt klart! Kanske vinner biljetter till den från MovieZine, man kan alltid hoppas! :)

Sen idag var det också en kille här som skulle kolla på vår lägenhet, eftersom vi har sagt upp lägenheten o.s.v. Han verkade intresserad, och i så fall ville han flytta in så tidigt som möjligt, vilket är nice för då kan vi också flytta härifrån tidigt! :D

In other news... Min dator är fortfarande helt CP (ursäkta språket)... Som jag har skrivit innan i mina inlägg har den t.ex startat om ibland när jag har spelat och även fått en blue screen, och har även fått en massa systemfel där det har stått "boot disc failure". Vi har alltid trott att det var hårddisken, men vi kan inte hitta nåt fel med den, och har även skickat in den till affären där vi köpte den så personalen kunde testa den, men även dem hittade inga fel heller. Sen trodde man att det var mina minnen, men efter att Micke hade stoppat in sina minnen i min dator, har den fortfarande fuckat upp sig. Och nu ringde han till affären igen (antar att folken från affären är rätt trötta på oss haha) och snubben i telefonen sa att det troligen var för att min dator blir överhettad. Jippi... alltid nåt fel med burken. Men detta felet låter mest troligt av dem alla. *suck* Jag vill bara kunna spela normalt... T_T *gråter*

tisdag 25 augusti 2009

WoW: Cataclysm

Jahopp! Då var det dags för ännu ett nytt WoW expansion! Och denna gång rör det sig om... ja en kataklysm! Ingen ny värld denna gång (som i de två förra spelen) dock, men allt rör sig runt om den vanliga världen, alltså Azeroth. Draken Deathwing roar sig med att förstöra världen och andra gamla goda platser som man levlade runt på innan. Många WoW-spelare skriver hur mycket denna expansionen kommer att suga och att det blir hela tiden alldeles för lätt att spela bal bla bla. Men dem gnällde även när de två första kom också. Men ändå köper dem spelen, vilka idioter! :D Men men, jag tycker att denna expansion kommer lätt vara bäst av Burning Crusade och Lich King! Många nice ändringar och även tagit bort en massa onödiga saker. Men ändå nåt av det största ändringarna måste väl ändå vara de två nya raserna. Horden får Goblins och Alliance (som jag spelar) får Worgen (en varulvsliknande varelse). Och ja, ni flesta som känner mig kommer nog redan anta vilken ras jag kommer att spela, haha. Japp indeed, Worgen it is! Och nu ska folk inte komma och skrika till mig: "Jäkla furry fanatiker!!" För det första gillar jag inte furries, utan jag gillar vad man kallar dem "anthros". För mig är furries mer i stil med typ sexiga djur tjejer som ser nästan helt ut som en människa, typ helt orealistiska och såklart, big boobs, sleek and sexy och whatnot. Däremot Anthros är människoliknande djur, FAST mer realistiska, alltså, dem ser fortfarande ut som djur, dock att dom går upprätt som en människa, som en varulv helt enkelt :) So no furries for me please! Och för det andra, så älskar jag vargar och varulvar och vad allt som innebär. Och tycker det är kul att Blizzard äntligen har lagt in en spelbar varg :D

Kolla in Worgens här:

http://www.wow-europe.com/cataclysm/features/worgen.html

Coola...! *___*

Andra coola saker är att man kan äntligen flyga med sin flying mount i den vanliga världen! Woohoo! Har fan väntat på det länge nu!

Och en annan kul grej, som dock inte har något med den nya expansionen att göra, är att jag hittade denna NPC'n stående i en stad i WoW! Och det roliga är att hon heter Mona! Precis som min mamma heter, haha!

måndag 24 augusti 2009

Äntligen blev dagen bättre :)

Fortsättningen på kursen kommer som tur inte vara så jobbig ändå! Och jag känner mig väldigt lättad! =D Vi kommer typ inte vara där alls, förutom en kort tid på Måndagen, Torsdagen och Fredagen. Sedan Tisdag och Onsdag är vi lediga, woohoo!! Och dem har även förbättrat med friskvården som jag hatade intensivt innan. Nu kommer vi inte ha de där äckliga grupp lekarna o.s.v. Nu kommer vi att få bestämma själv om vi vill simma, promenera eller styrketräna m.m. Och själv! Inga grupper! Wiee!! :D Såå glad! Och imorgon får vi redan vår social bidrag också! Och felet med min dator ligger nog inte i hårddisken, det verkar som det är själva mina minnen som det är nåt fel på. Vi är inte säker, men Micke ska kolla och fixa i alla fall :D Han är min Meckar Micke! <3 Vi får bara hoppas att min dator blir fixad så jag kan spela WoW och Sims 3 :)

Dumma dumma dag

Har en sådan ångest... =X Vi ska åka till den där kursen igen... Hata hata!! Och inte nog om det, har också ångest om pengar =_= Och så även min dator, hårddisken håller på att dö, ger mig felmeddelanden hela tiden, och låter mig inte spela nåt, annars blir skärmen blå och tar åratal att fixa. Argh!

Bleh!

fredag 21 augusti 2009

Regeringen kan dö! :(

Fan! Nu ska man visst återigen gå på det där äckliga bajskursen igen! Dammit! >_< Jag som trodde att det var slut för... ja... i alla fall på ett bra tag, men vi var typ lediga i två veckor, och så vipps fick vi en kallese ner i brevlådan igen... Fan va sur man blir! Måste vi verkligen lida igenom 4 veckor till av samma skit som förra gången?! Får verkligen ångest av det där :P Jag vet att det låter löjligt, att jag blir så till mig bara för att jag inte vill gå på en kurs, men sådan är jag! Jag har redan gått en sån kurs innan, och nu denna som jag gick på nyligen, och dem var typ exakt samma. Samma gamla prat om CV, personliga brev och ansökan bla bla bla. Enda som skiljde sig var det där dumam friskvården. Och nu måste man återigen tvingas med på en kurs som kommer att upprepa saker. *suck* Och sen när det är slut kommer vi att bli tvungen att gå på arbetsförmedlingens egna kurs... Åhhh!! T.o.m. en lärare sa till Micke att han inte tyckte att det var lönt för oss att gå på dessa kurserna. Men socialen sa idag att det var regeringen som bestämmer sådant och att vi måste med... Bleh! Hoppas vi i alla fall kan prata med läraren igen och se vad han säger, han kanske kan fixa nåt.

Oh well...

måndag 17 augusti 2009

"Murloc stole my suitcase" rasistiskt namn??

Haha, kom i tanke om något som jag också ville skriva här på min blogg... Igår när vi spelade WoW fick vi höra från en annan på spelet att vårt guildnamn är rasistiskt! Whaaat?? Vårt guildnamn är "Murlocs stole my suitcase" och jag ser inget rasistiskt med det. Men enligt den här snubben var namnet som att ta någon person eller en ras och anklaga den för att ha gjort onda saker eller nåt. Murlocs är en varelse i WoW som både jag och Micke tycker är grymma!



En murloc!

Men den här snubben på WoW verkade helt bäng i huvudet och tog allt väldigt seriöst. Jag och Micke ville ha det här namnet för att vi gillar murlocs och tyckte det var ett roligt namn. Sen började han snacka om att hans lillebror också spelar WoW och vill inte att han ska få se sånt här rasistiskt. Men ändå låter han sin bror spela ett... KRIGSSPEL?! Där man KRIGAR mot VARANDRA? MÖRDAR andra RASER?? Är det inte rasistiskt?? Och sen sa han: "Jag hade förstått om ert guildnamn hette "We hate murlocs" Men jaha, "We hate Murlocs"? Låter det inte rasistiskt?? Precis som om vi skulle skapa ett guild som heter "Vi hatar judar" Snacka om dubbelmoral där, lol! Jag har ingen aning om vad den här snubben ville, men han visste inte direkt vad han sa haha. Och när Micke frågade varför han lät hans bror spela ett krigsspel, så sa han att "det är ett krig mellan gott och ont" Haha, den snubben var helt vrickad :D
Sen sa han också att han skulle anmäla det till en Gamemaster bla bla bla. Men han kom även från en "Number one guild!" Omg omg omg!! Typ en av serverns värsta elitist guild lol! ^^ Hatar elitister! Sådana där typer som tar allt seriöst i spelet och man måste absolut ha de bästa gearet för att vara med i deras guild annars får man inte vara med. Nä usch, alla elitister kan få dra till en egen server :D
Nu de senaste dagarna har jag och Micke kört med våra dranei gubbar i WoW :D Jag har en shaman och han en priest! Första gången jag kör som en shaman, och det är faktiskt jättekul! :D Jag gillar att levla upp mina gubbar, nu när min main redan är lvl 80 och det finns inte så mycket att göra med henne numera, än att göra daily quests och instancer. Men som tur har man sina alts :D



Sen kommer ju också en ny expansion! Och om alla ryktena är sanna om denna expansion, så kommer den att bli riktigt bra!


In other news...

Jag och Micke ska åka och bada idag! Innan vi slutade hos jobbkursen passade vi på att få fler fribiljetter till badet, så idag tänkte vi bada! Yay!

fredag 14 augusti 2009

Woohoo!!

Yes!! Idag skrev vi på kontraktet för lägenheten, och nu är den offciellt vår!! *dansar av lycka*

:D

Picthas of da day












Wooh!

Yes! Vi fick gratisbiljetterna till District 9! :D Ska gå på förhandsvisningen den 26 Augusti! Vi var även snabba och fick bra platser :) Filmen kommer att vara skitbra, I know it!

onsdag 12 augusti 2009

Idag var jag hos hörcentralen på lasarettet för att kolla mina hörapparater som har börjat bli lite dåliga nu dem senaste veckorna. Jag tänkte att dem kanske bara skulle kolla upp felet på hörapparaterna och sedan inget mer hehe. Men audiologen kollade på dem och sade att dem faktiskt lät lite dova, sedan helt plötsligt pratade vi om att skaffa ett par nya och göra ett hörseltest, vilket vi nu gjorde. Och det gick bra, antar jag. Sedan gick vi och kom sedan tillbaka igen för att fylla mina öron med silikon. Jag fick även kolla på ett hörapparat som är nyare än den jag har, som är typ 6-7 år gamla. Sedan sa läkaren att hon skulle kolla upp med läkarna från Helsingborgs lasarett och sen för vi se vad som händer :) Wow, det hände en massa idag fast att vi bara tänkte att kolla vad som var fel på mina hörapparater. Det kostar inte heller något för mig att skaffa nya, det står sjukhuset för. Vi behöver bara betala för under sökningen. Sedan bytte hon även ut en sak på min ena hörapparat, en ny sådan sak som håller ihop slangen och själva hörapparaten. Men nu när den är helt ny och den på min andra är gammal, så låter det rätt konstigt i mina öron. Typ att det är dovare i vänstra och tydligare i andra :P Låter jobbigt, men det kanske avtar, förhoppningsvis...

Imorgon kommer vi förmodligen få gratisbiljetter till filmen District 9 :D Om vi är snabba nog... Det är så att SF bio har gratis förhandsvisning nästa vecka, vilket innebär gratis biljetter!! Yaay for free stuff!!

Och på fredag kommer vi att skriva kontrakt för våran nya lägenhet :D Förhopningsvis kommer vi att flytta in runt November!

fredag 7 augusti 2009

Festivalen!




Nu har vi kommit hem från festivalen :) Vilket är skönt trots allt...

Vi åkte dit runt åtta och där var redan en massa folk... Värst av allt fanns det en massa fjortisar... *hata* Men i alla fall, det var roligt :) Jag och Micke åkte radiobilar :D Men det var också det enda vi åkte, tyvärr :( Micke gillar inte att åka karuseller, och speciellt inte sådana som åker runt, vilket som fanns mest på festivalen. Men aja, jag hade i alla fall jättekul med radiobilarna :D Det dåliga med festivalen var dock att dem hade valt att ställa Rix FM scenen mitt på torget och sedan tivolit precis bredvid, vilket innebär att en jäkla massa människor stod i vägen och det var buller på max nivå, usch. Aja, efter radiobilarna gick vi vidare till dem här små stånden där man kan vinna priser. Micke försökte sig på en sådan här där man ska kasta bollar på burkar, men lyckades inte. Senare gick vi till en sådan där "klo-maskin" där man ska plocka upp gosedjur med en klo, och där fick han en nalle åt mig! :D <3 Sedan försökte Micke vinna fler men lyckads inte. Men det gör inget, en nalle räcker gott åt mig :)Senare gick vi runt lite bara, Micke köpte en kanderad äpple och senare fick jag en sockervadd, yumm! Efter det stack vi in på Hemmakväll och sen till Konsum för att köpa lite godis och senare hemmåt! Skönt att vara hemma igen :)









Min nalle jag fick! <3

Testing, testing!







Testar lite :D

Karl Oskar festivalen

Idag var det den sista dagen på den där trista jobbkursen, skönt! Nu slipper jag äntligen dem där tokskallarna! Eller tja, kursen var väl okej, men jag gillade absolut inte två av lärarna, som lade sig väldigt mycket i att jag och Micke är väldigt nära varandra och sa att vi var för tighta när jag och Micke bara frågade om vi kunde vara i samma grupp :P Okej, jag förstår att dem menar att man inte kan klänga på varandra och att man måste vara sjävständig när det gäller jobb, det vet ju alla, men just i denna kursen ville vi vara tillsammans av olika skäl, och det har dem väl inget med att göra?? Något annat jag inte heller gillade vara deras friskvård. Jag hade hoppats på att kanske gå promenader eller ha tipsrunder, orientering eller whatever. Men dem hade en massa konstiga saker som lekar m.m. Och sådant gillar jag verkligen inte, bleh. Speciellt inte när man måste vara med i olika gruppar. Och sen tycker jag att friksvård borde ha varit frivilligt, eftersom det inte har nåt med kursen att göra. Aja, som tur är skitet slut nu :)

Det är även Karl Oskar festivalen idag! Och jag och Micke drog in till stan idag för att kolla in lite innan vi återvänder ikväll. Och det ser väldigt bra ut! :D Karuseller, marknader m.m.! Det blir häftigt! Det stod även en massa militär patrask på gatorna och försökte rekrytera folk. Där fanns även ett bord med lite vapen som man kunde kolla på, såklart kunde Micke inte hålla fingrarna i styr när han såg dem ;)

Senare åkte vi hem och spelade lite :) Så snart ska vi nog ta och käka lite och sen vid sju drar vi in till stan!

onsdag 5 augusti 2009

Idag fick Micke sin nya nätaggregat som han beställde igår! Eftersom hans förra pajade, och sen fick han låna min eftersom jag fick låna hans grafikkort då mitt inte funkade :) Och nu har jag äntligen fått min egen dator tillbaka igen, yay! Och vi ska även börja spela WoW igen! Kan det bli bättre?? :D

Igår köpte vi en ny sorts kattsand till Lucy eftersom hennes andra tog slut. Vi har alltid velat köpa den här lyxiga Everclean kattsanden, men det är som sagt lyxig är väldigt dyr... Så vi köpte en annan som också ser bra ut, tyo som Everclean fast billigare. Och den är också väldigt finkornig, den andra vi hade var rätt så grov. Men i alla fall, när Lucy fick syn på sin nya sand blev hon helt tokig. Jag vet inte om hon var glad eller sur på att vi hade köpt ny sand, men tokig blev hon i alla fall. Hon började skyffla ut halva sanden på golvet och senare blev hon helt flummig och sprang in i lådan och tokgrävde och hoppade ut igen och sprang runt i lägenheten som en raket, haha. Senare efter hon hade kissat i lådan började hon hoppa på sitt kiss i sanden av nån anledning. Alltså hon satt och kollade ner i kattlådan först, och senare hoppade hon rakt ner på kissklumpen under sanden. Har ingen aning varför hon gjorde sådär förr, men kul såg det ut :D Och idag har hon också flummat runt, grävt i lådan som en galning, sprungit runt i lägenheten och imorse fick hon helt plötsligt för sig att dra i sin matskål. Hon har aldrig nånsin gjort så förr, haha. Hon tog tag i skålen på något sätt och drog den lite så en massa vatten bara välte ut... *suck* Vilken Flum-Maja, haha :)

Just nu springer Micke runt och jobbar för fullt :D Han städar och fixar sin dator. Och jag sitter här och bloggar på! Det är skönt med en kille som kan städa och laga mat ;) Han syr även mina kläder, för jag är kass på sånt, hehe.



Lucy har en viss vana att glömma att stoppa tungan tillbaka in i munnen, haha.

söndag 2 augusti 2009

Igår var jag och Micke och kollade på två lägenheter som vi var intresserade av :) Det var en marklägenhet och en annan på tredje våningen, och båda låg på samma område. Vi båda var rätt sugna på marklägenheten, speciellt med trädgården som man fick med, och den på tredje våningen var mest en annan som vi inte tänkte så mycket på. Men vi kollade först på den på tredje våningen. Och jag måste verkligen säga: Wow! Det var verkligen nice! Väl i trapphuset kände jag mig skeptisk, jag hatar trapphus där det stinker rök... Men själva lägenheten var verkligen fin :D Det var väldigt stor också, för att vara en tvåa. Och den hade även en badkar! Woot! Jag har länge velat ha en lägenhet med en badkar! :) Lägenheten hade även en lagom stor balkong. Men ja, både jag och Micke var väldigt sugna på den lägenheten, fast att vi först var inställda på att få marklägenheten, haha. Senare vid fem-tiden gick vi och tittade på den andra lägenheten. Och jag måste säga att den var faktiskt inte så värst snygg, men den hade dock en väldigt stor trädgård, men nja, det känns bättre med en lägenhet på tredje våningen, slipper tjuvar och folk som kan glo in. Så vi hoppas på att få just den :) Och det får vi reda på fredag nästa vecka. Men Micke är väldigt säker på att vi får den, eftersom vi har mest kö-poäng. Så... ja, vi får se hur det går :)