söndag 13 maj 2012

Myspys söndag

Hoppas att alla njuter av sin helg! Det gör vi i alla fall! Dock blev min stackars sambo sjuk igår, men idag mår han mycket bättre. Som om hans pollenallergi inte är jobbig nog. Igår vaknade han med att näsan rann hela tiden. Så det blev mycket snytande för hans del. Sen på kvällen gick vi och köpte nässpray till honom. Och efter när vi hade kommit hem så började han helt plötsligt frysa en massa. Han skakade så mycket, så han fick ligga i sängen ett tag. Och efter det blev han sjukt varm. Han fick inte heller någon sömn under hela natten. Han vaknade flera gånger och imorse steg han upp halv sex och åt frukost och sedan lade han sig igen. Sen fick han gå upp igen. Den stackarn! ♥

Som tur mår han mycket bättre idag!

Vi såg även på en film igår. "The Woman in Black" heter den. En spökrysare med Daniel Radcliffe (han som spelar Harry Potter). Det var väldigt bra! Känns lite svårt att skriva om handlingen utan att spoliera handlingen. Men gillar man filmer om det övernaturliga så är denna ett måste!


Annars har vi inte gjort så mycket förutom att spelat spel och latat oss :). Det är väl så man njuter sin helg?

Nästa vecka så är det dags för oss att ännu en gång passa Viggo, då mina föräldrar ännu en gång ska resa till Rhodos. Så det blir kul!

Inga kommentarer: