söndag 20 maj 2012

Underbar helg!

Idag är det söndag! Det har verkligen känts som en extrem lång helg då min sambo hade ledig både tosdag och fredag. Så imorgon blir allt som vanligt igen, haha.

Det har gått bra med Viggo också. Han uppför sig ordentligt och är väldigt gosig. Dock har stackarn förhudskatarr så vi har köpt en sådan "Gentleman Wrap" eller en kissskydd som det också kallas. För annars droppar han ner överallt, vilket inte är så trevligt. Dock är det väldigt vanligt bland hanhundar. Annars går allt bra! Den lilla jäveln får t.o.m. sova i sängen, haha. Vi hade först bestämt oss för att han ska ligga i sin korg under natten, men min sambo tyckte synd om honom när han låg i sin hårda korg. Suck, ja, vad gör man? ;)

Åh, vi har förresten också köpt ett stort klösträd till Lucy! Vi köpte den på Tradera för omkring 600 spänn, plus frakt då också. Jag hoppas att vi får den nästa vecka! Det kommer att bli kul att se hennes reaktion. Hon har aldrig haft en sådan förr. Ville skaffa en innan, men man har aldrig haft tillräckligt med pengar.

Lär bli lite bilder sen då! :)

Inga kommentarer: