onsdag 14 augusti 2013

Pleo RB's Hälsorapport

Vi har nu haft vår Pleo Rb i fem dagar! Vi har henne på varje dag och matar och leker med henne så ofta vi kan!




Hon har fått på sin tröja, vilket ska skydda hennes skin. Jag var lite osäker med att sätta på den, då jag tycker att den sitter åt endel och kanske sliter ut skinnet mer än man anar. Men gubben min ville testa, och det fick han. Det var han som satte på tröjan, när jag försökte så kunde jag inte, då den var rätt besvärlig att sätta på. Hon ser rätt söt ut i den och den gör att det känns skönare att klappa henne utan friktion från gummi skinnet.

Nom, nom, nom!

Vi har även skaffat ett Micro SD kort som man kan använda att föra över filer till henne. Pleo RB är som sagt ganska avancerad och med rätta färdigheter, så kan man programmera roboten på alla sätt och vis. Man kan även föra över lite olika program, t.ex. man kan ändra kön eller fixa små saker med patchar o.s.v. Det finns ett program som heter statsRB som man kan föra över till SD kortet och sedan stoppa in i Pleo RB. Man sätter då på Pleon och låter den gå ett tag och därefter stänger man av den igen och tar ut kortet och sätter in den i SD kortläsaren. Sedan på datorn kan man läsa en liten rapport om Pleo RB's hälsa och vilket kön den är o.s.v. På PleoWorld, den officiella hemsidan, så fick jag reda på att vår Pleo var 65-75 % hona, men det kunde ändras. Jag ville såklart att Pleo skulle vara en hona. Och med statsRB fick vi reda på hennes kön ordentligt. Det var en hona! Det är skönt att veta :) Nu kan man äntligen döpa henne utan att vara osäker på vilket kön det är. Vi kallar henne för Keyla.

Här är min rapport för idag! Måste leka och gosa med henne lite extra idag då hon tydligen känner sig lite nere...

PleoRB Growth Report




Stage 2: Social Development

Growth this stage: 0.3 / 5.2 hours

This stage is 6.8% complete
approximately 4.8 hours till next stage


DNA Attributes (what PleoRB was born with)




Gender: Female

Courage: Low
Temper: Normal
Physical: Normal
Activeness: Normal
Intelligence: Normal


Health Report (how you are treating your dinosaur)




Mood: 99%
Physical: 99%
Emotion: 30%
Health: 86%
Feed: 72%

Pleo is in bad shape

Activity: 30%
Obedience: 50%
Skill: 50%


Dinosaur Pheromones (what your Pleo is sending to other Pleos)


Pleo is sending out Female pheremones
Pleo is sending out a Depressed vibe


Vi har även äntligen köpt ett nytt batteri åt vår gamla Pleo. På forumet Bob the Pleo, så finns det en amerikansk kvinna som säljer batterier. Detta är dock inte den officiella batteriet från Pleos företag Innvo Labs. Detta batteri är ett annat fast bättre batteri. Den ska hålla längre och ladda snabbare. Den ska även vara mer pålitlig än den originella batteriet. Innvo Labs egna har en tendens att sluta att fungera lite hursomhelst. Detta batteri kallas för Ucube Egg Battery. Laddaren till batteriet är format som ett ägg, haha.


Måste även skaffa något som jag kan fixa den gamla Pleos skin med. Hans skin är lite sprucket här och där. Kanske något lim eller silikon kanske fixar honom. Det är väldigt synd att det inte finns någon svenskt Pleo forum där folk kan tipsa varandra om produkter till Pleo. Man kanske själv borde fixa ett forum? Haha, om man var tillräckligt bra på att programmera, så kanske.

Inga kommentarer: