torsdag 9 juni 2011

Inatt så åskade det rikigt mycket! När det mullrade så vibrerade fönsterna ordentligt! Dock har åskan inte gjort något åt den fuktiga värmen... Det är fortfarande hemskt fuktigt. Jag hatar det, och det säger jag med en massa avsky i hjärtat! Det är inget kul med en sådan här sommar. Jag borde egentligen vara ute på promenad varje dag, men värmen hindrar mig från det. Jag längtar redan till hösten och vintern! Som tur ska gubben köpa en fläkt idag!

E3 är också slut idag... Och vi fick inte se någon 30 minuters gameplay från "Skyrim". Allt visades bakom stängda dörrar och troligen får vi se demot senare nästa vecka eller så.

Just ja, det var ju så att vi ska på semester i år! Mina kära föräldrar ringde runt Februari och frågade om vi ville med till Kreta. Snacka om att vi blev överasskade, haha! Såklart svarade vi ja :) Så nu i Juli ska hela familjen till Kreta! Det kommer att bli kul!

Vi skulle bo i en by som heter Kato Stalos. Jag var varit i Kreta innan, men aldrig i Kato Stalos, så det blir spännande att uppleva!

Dock, det som är ironiskt är att trots att vi är bjudna på en resa, så kostar resan oss ändå en massa pengar. Vi har knappt pengar och har det ofta svårt med att fylla kylen med mat. Men nu när vi skulle passa Viggo så fick vi pengar för det, och dem skulle vi använda till en massa utgifter till resan. T.ex, förnya pass, vaccinera och ordna katthem åt Lucy.

Allt var planerat och perfekt tills socialen ringde och sa att vi inte skulle få pengar i Maj p.g.a. att dem har sett att andra har fört över pengar till oss för några månader sen. Och de pengar var pengar som vi var tvungna att låna från nära och kära annars skulle vi inte klara oss på mat. Och det sa vi till dem, men bryr dem sig? Nope! Dem sa att dem ser det som en inkomst och med det så ville dem inte ge oss pengar i Maj. Så jävla dumt alltså! Vår familj bor i Skåne och är tvungna att överföra det till vårt kort. Att skicka pengar via brev låter för riskabelt. Och ingen på socialen har någonsin berättat för oss att man inte fick göra så.

Så nu har alla våra pengar för Viggo använts till räkningar och mat. Dock som tur fick vi lite över som vi kunde använda till nya skor till gubben och en ny kamera plus Lucys vaccination. Men åhh vad sur man blir ändå! Vi vet inte ens om vi har råd till nya pass och Lucys katthem sen... Och vi måste även ha pengar till resan... *suck*

Förhoppninsvis så ordnas det senare. Men ändå, tack så jävla mycket socialen! Först bilen och nu detta!

Inga kommentarer: