fredag 3 juni 2011

The Sims 3 Pets

En god nyhet för alla som gillar The Sims spelen!

The Sims 3 Pets har idag blivit officiellt utannonserat, och ska släppas någongång i Oktober. En officiell trailer har också släppts och det ser lovande ut. Det kommer att släppas till alla konsoler som finns ute och såklart till PC.

Det finns hundar, katter och för första gången hästar. Det kommer troligtvis finnas fler djur med i spelet, t.ex. fåglar, marsvin m.m.

Man kan skapa hundar och katter som man vill precis som i "The Sims 2 Pets". Om man kan skapa egna hästar är dock fortfarande okänt. Man kan även ge sina hundar och katter traits (karaktärsdrag) som modig, kelen, aggressiv m.m. Och för simmarna finns det även en ny "pälsallergiker" trait, flera traits till simmar lär nog också finnas.



Man kan även avla djuren precis som i "The Sims 2". Och det kommer att finnas 100 olika raser, antigen hundar och katter för sig eller tillsammans.





Dessa två bilder är från X-box 360 versionen, men det kommer säkert se ungefär likadant ut på PC versionen.

En ny funktion i "The Sims 3 Pets" som skiljer sig från "The Sims Unleashed" och "The Sims 2 Pets" är att man kan kontrollera hundarna och katterna. Jag är inte helt säker hur mycket man kommer att kontrollera och hur. Jag själv är lite skeptisk till detta eftersom jag tycker att man inte ska behöva kontrollera djuren, för att dem har egen vilja, precis som på riktigt. Visst det kunde vara väldigt irriterande att katten i "The Sims 2 Pets" helt plötsligt gick till anfall mot soffan eller om hunden kanske grävde en grop i trädgården, men det var ju ändå det som var charmen med djuren. Men vem vet, det kanske inte blir så mycket att kontrollera i det nya spelet.



Hästarna är också en helt ny grej för The Sims serien. Enda sedan tidernas begynnelse, eller ja då "The Sims Unleashed" släpptes, så fanns det många som önskade sig hästar. Men inga hästar släpptes någonsin till The Sims, inte heller fanns det med i "The Sims 2 Pets". Så nu tyckte väl utvecklarna att det var dags att ge fansen vad dem ville ha!

Det finns inte så mycket information om hästarna än så länge, men det man vet är att man kan använda hästen att ta sig runt med, såklart. Men man kan även träna hästen och hoppa hinder. Förhoppningsvis kommer hästen bli lite mer än en interaktiv leksak, jag menar att man också behandlar det som ett riktigt djur så som att mata den, rykta den o.s.v. Och inte bara använda dem som fordon.





Än så länge finns det inte så mycket mer information, men på Måndag nästa vecka så är det dags för spelmässan E3, och då kommer vi troligen få veta mer! :) Kanske också vilket datum spelet har tänkts släppas.

Jag ser väldigt mycket framemot det här! Expansionspaketen med djur är trotsallt det enda jag vill ha till The Sims spelen, haha!

Katterna är jättesöta med sin fluffiga päls! Även hundarna är riktigt söta! Kan bara föreställa mig hur söta valparna och kattungarna kommer att se ut!






Och slutligen den officiella trailern!

The Sims 3: Pets

Håll till godo! ;)

Inga kommentarer: