lördag 4 juni 2011

Varmt... blä...

Jag hade hoppats på en svalare sommar i år, då förra sommaren var ett helvete!

Det är bara Juni men det är redan riktigt varmt, för varmt! Och för mig som har lätt för att svettas så blir det bara för mycket! Har nyss städat och är jättevarm! Stackars gubben har fått gå ut med Viggo nu ett tag, för om jag går ut så kommer jag hem helt dränkt i svett, oftast.

Man blir varm i pannan, håret blir vått, kläderna likaså, man blir tvungen att duscha... o.s.v. Jag har inget emot sommaren eller värme i sig, men när vädret blir så här så känns det inte bra. Och kan man inte ens vara inne utan att bli svettig, ja då är det något helt fel på gång! Jag längtar redan efter den svala hösten och t.o.m den kalla vintern.

Usch ja... Förhoppningsvis så kanske det blir bättre efter denna jädrans värmebölja!

Jag tänker i alla fall inte gå ut förrens det har blivit svalare!


Men trots värmen så är det en bra dag! Det är Lördag och det innebär godis!!! Gubben är och handlar på Willy's just nu och jag gav honom order att köpa ostbågar och choklad till mig ;) Jag är tvungen att stanna hemma och inte bara p.g.a värmen, Viggo kan inte vara ensam hemma då han skäller och håller på när han är ensam. Och när man bo i lägenhet så tror jag inte att det är så värst bra att lämna honom ensam.

Viggo har det bra här också, om två veckor ska han hem igen :) Blir skönt att slippa hans hår överallt igen haha. Så det blir storstädning när han har åkt!

2 kommentarer:

Katja sa...

Så är det för mig med, jag vill göra minsta möjliga i sånt här väder. Dock så känns det som man sätts i tråkiga dagen ibland eftersom alla andra orkar hålla igång i värmeböljan och sitter till och med ute mitt i klara solskenet när solen står som högst! Jag är alltid den enda som slänger in handduken.

Sicken tur att vi båda har så snälla gubbar, vad skulle vi göra utan dom! ;-D

Icewolf sa...

Jag vill också vara ute och njuta av sommaren. Men att vara ute är egentligen inget problem, men när man ska in igen och upp för alla trapporna så blir jag riktigt varm, usch. Men även inomhus blir jag varm lätt.

Haha ja, jag hade troligen dött utan homom ;)